Γέμισε ο Πειραιάς και η Ειδομένη με ανθρώπους που αν μη τι άλλο μόνο καλό δεν κάνουν στην χώρα μας.
Μοιράζουν φυλλάδια με οδηγίες στους λαθρομετανάστες υπόσχονται άσυλο και ξεσηκώνουν τους Μετανάστες συνεχώς για επεισόδια. Το κράτος απών! Πίσω απο τους δήθεν Αλληλέγγυους κρύβονται μυστικές υπηρεσίες και ακτιβιστικές οργανώσεις με σχέδιο σύμφωνα με πληροφορίες μας – η ανύπαρκτη κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη. Μήπως είναι στο παιχνίδι και αυτό;
Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν ότι άτομα που εμφανίζονται ως «αλληλέγγυοι» καλούν πρόσφυγες και μετανάστες να συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί της Τρίτης, προς τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και να ρίξουν το φράχτη που έχουν στήσει από την πλευρά της FYROM.
Μάλιστα, όπως μετέδωσαν ανταποκριτές τηλεοπτικών σταθμών (ΕΡΤ, Alpha), το σκηνικό θα είναι πιο άγριο καθώς οι πρόσφυγες λαμβάνουν υποσχέσεις ότι θα τους προμηθεύσουν με βόμβες μολότοφ.
Τα επεισόδια της Κυριακής, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό προσφύγων από χρήση πλαστικών σφαιρών από τις δυνάμεις ασφαλείας της πΓΔΜ, δεκάδες άλλοι να έχουν αναπνευστικά προβλήματα από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-FYROM.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει έντονη ανησυχία για τα γεγονός