ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Clooney – Alamuddin: Το πρώτο party πριν από το γάμο

Μέχρι την Δευτέρα θα κρατήσουν οι εορτασμοί για τον George Clooney και την Amal Alamuddin στη Βενετία. Ο διάσημος ηθοποιός και η επιτυχημένη δικηγόρος έχουν φτάσει από την Παρασκευή στην ιταλική πολή και απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές της ελευθερίας τους.

Το πρώτο βράδυ το πέρασαν μαζί με αγαπημένους φίλους! Η μέλλουσα νύφη έκλεψε φυσκά της εντυπώσεις με την κατακόκκινη τουαλέτα της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που κατευθυνόταν στο πρώτο party πριν από το γάμο μαζί με την μαμά, την αδερφή της και τις φίλες της.

Από την άλλη ο George Απαθανατίστηκε στο θαλάσσιο ταξί παρέα με τους δικούς του φίλους και κρατώντας στα χέρια τους τα ποτήριαμε το ποτό τους ενώ στη συνέχεια δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο.

Δες φωτογραφίες!

Πηγή: tlife.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact