Άναψαν τα αίματα…
Μία ακόμη από τις γνωστές πλέον κόντρες τους μέσω του twitter είχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης.
Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού του, όπου γράφει για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον Μ. Σφακιανάκη.
Τα αίματα άναψαν όταν ο Άδωνις έγραψε στο twitter: «τί έγινε; Δεν μπόρεσαν να τον φάνε εντελώς στις Κρίσεις και το ανέθεσαν σε σένα;» Ακολούθησαν πολλά και ο Κ. Βαξεβάνης, χρησιμοποιώντας ένα παλαιότερο δημοσίευμα του newsbeast.gr από το 2013 έγραψε: «Όταν υπάρχει αντιπαράθεση με ένα βλάκα, την βλακεία την κάνει αυτός που δεν είναι βλάκας».
Κατηγορούσαν πολίτες για παιδεραστές και γίνονταν ήρωες.Η ανεξέλεγκτη δράση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος pic.twitter.com/UVcGpygPsW
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) April 13, 2016
@KostasVaxevanis τί έγινε; Δεν μπόρεσαν να τον φάνε εντελώς στις Κρίσεις και το ανέθεσαν σε σένα;.. — Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 13, 2016






















