ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Εφοδος της αστυνομίας σε χώρο αλληλέγγυων -Βρέθηκε χασίς, έγινε μια σύλληψη

Με εισαγγελική εντολή και μετά από μηνυτήρια αναφορά περιοίκου, αστυνομικοί μαζί με στελέχη των υπηρεσιών της Πολεοδομίας και της Διεύθυνσης Υγιεινής μπήκαν το πρωί, στη Χίο, στον χώρο όπου στεγάζονται αλληλέγγυοι, παρασκευάζοντας φαγητό για πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο χώρος είναι γνωστός σαν «soli cafe». Πρόκειται για ένα παλιό σπίτι στο κέντρο της Χίου, απέναντι από το Εργατικό Κέντρο της πόλης και πολύ κοντά σε έναν ανοικτό καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων που λειτουργεί εκεί.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή, πραγματοποιήθηκε έλεγχος των υγειονομικών συνθηκών παρασκευής του φαγητού, αλλά και έλεγχος τυχόν πολεοδομικών παρεμβάσεων καθώς και της στατικότητας του κτιρίου. Από τις αρμόδιες υπηρεσίες αναμένεται να συνταχθούν οι σχετικές εκθέσεις, οι οποίες θα παραδοθούν στην εισαγγελία Χίου, που θα αποφασίσει για την τύχη της δομής, η οποία, πάντως, παραμένει ανοικτή και εν λειτουργία.

Η αστυνομία συνέλαβε μέσα στο κτίριο μία Ελληνίδα με 3,5 γραμμάρια χασίς, ενώ έγιναν και τέσσερις προσαγωγές, μίας Ολλανδής, ενός Γερμανού και δύο Σύρων προσφύγων.

Πηγή φωτό: politischios.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact