ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο Θωμάς Λιακουνάκος

Αποφυλακίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο κατηγορούμενος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θα αποφυλακιστεί, με την υποχρέωση όμως να φοράει το γνωστό «βραχιολάκι».

Ο επιχειρηματίας, συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι από εταιρεία ιδιοκτησίας του διακινήθηκαν περίπου 2 εκατ. ευρώ προς εταιρείες συμφερόντων του Ιωάννη Σμπώκου, πρώην γενικού διευθυντή Εξοπλισμών στενού συνεργάτη του προφυλακισμένου για μίζες Ακη Τσοχατζόπουλου.
Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης η οποία αρχικώς απερρίφθη από την ανακρίτρια που έκρινε ότι δεν έχουν αλλάξει οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε στη φυλακή.

Στη συνέχεια ο Λιακουνάκος κατέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αποφάσισε την αποφυλάκισή του υπό όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact