ΕΛΛΑΔΑ

Οι αγρότες ετοιμάζουν «απόβαση» στην Αθήνα -«Αποσύρετε το ασφαλιστικό αν θέλετε να πάτε στα χωριά σας»

Νέους μπελάδες στην κυβέρνηση βάζουν οι αγρότες ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Σήμερα το πρωί μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας εκπροσωπώντας τα 68 μπλόκα που στις πρόσφατες κινητοποιήσεις συντάχθηκαν με το μπλόκο της Νίκαιας, τόνισε ότι είναι έτοιμοι οι αγρότες για κάθοδο στην πρωτεύουσα στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει εξαγγελθεί για τις ημέρες που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου στη Βουλή.

Χαρακτηριστικά, ο κ.Μπούτας δήλωσε: «Την πρώτη ημέρα θα συμμετέχουμε με τα τρακτέρ μας στους νομούς και τη δεύτερη θα κατέβουμε με λεωφορεία στην Αθήνα».

Στο πλαίσιο της συζήτησης για το ασφαλιστικό στη Βουλή ο κ.Μπούτας προέτρεψε τους Βουλευτές της κυβέρνησης να αποσύρουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αν θέλουν μετά να ξαναπάνε στα χωριά τους… Χαρακτηριστικά είπε: «εγώ πηγαίνω στα χωριά και οι άνθρωποι βρίζουν και μου λένε για τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “αν θέλουν ας ξαναέρθουν να πάρουν ψήφο ή να μας δικαιολογήσουν την ψήφο που θα ρίξουν για το ασφαλιστικό».

Ερωτώμενος για το αν θα καταφέρουν φέτος οι αγρότες να ψήσουν το αρνί τους, απλως αρκέστηκε στο σχόλιο: «Αρνί θα ψήσουμε ας είναι και μαύρο».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact