ΕΛΛΑΔΑ

Στα αεροδρόμια Τριόδου και Σπάρτης (;) τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων

Με βάση τις συγκλίνουσες πληροφορίες που φθάνουν από την τελευταία σύσκεψη που έγινε στο ΚΥΣΕΑ, φαίνεται ότι αποφασίστηκε πως μεγάλος αριθμός μεταναστών να φιλοξενηθεί – σε επίπεδο Πελοποννήσου – σε δύο περιοχές.

Αυτές είναι το αεροδρόμιο της Τριόδου και το αεροδρόμιο της Σπάρτης, στο πλαίσιο της όλης πρόθεσης για διασπορά των προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας σε όλη την επικράτεια.

Η πρόταση πρόκειται να φθάσει στο τέλος της εβδομάδας και πλέον αναμένεται και η… στάση των δημοτικών αρχών και της περιφέρειας – πρόσφατα άλλωστε έγινε η συνάντηση με τον κ. Βίτσα στην Τρίπολη. Πάντως το ΥΕΘΑ αναμένεται να αναλάβει την όλη υποστήριξη των υποδομών αλλά και το θέμα της σίτισης (και στις δύο περιοχές υπάρχουν κοντά και οι μονάδες αεροπορίας και στρατού).

Πηγή: www.best-tv.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact