ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο σκάνδαλο στη Βοστώνη -Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες 50 μαθητριών

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βοστώνη, όταν αποκαλύφθηκαν γυμνές φωτογραφίες τουλάχιστον 50 μαθητριών του Duxbury High School.

Οι φωτογραφίες είχαν αποθηκευθεί στο Dropbox και άγνωστοι τις έβγαλαν στην δημοσιότητα. Υπεύθυνος της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού εγκλήματος σε συνεργασία με την αστυνομία της Βοστόνης καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να εντοπιστεί ο υπεύθυνος.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Duxbury, Matthew Clancy κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν ψεύτικες αναφέρει σε δημοσίευμά της το CBS Boston.

Οι γονείς ήδη συνεργάζονται με τους ερευνητές, ώστε να εξακριβωθεί αν είναι οι κόρες τους σε κάποιες από τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες ήταν selfie και είχαν υποκλαπεί μέσω ειδικού συστήματος από τα κινητά ή τα τάμπλετς των κοριτσιών, ενώ πολλές από αυτές τις εικόνες, ήταν τροποποιημένες μέσω ειδικού συστήματος  υπολογιστή.

“Τα κορίτσια αυτά έκαναν ένα λάθος, αλλά παραμένουν μαθήτριες. Έτσι είναι. Δεν μπορεί κάποιος να τις κρίνει, ή να καταδικάσει το μέλλον τους, στιγματίζοντας την υπόλοιπη ζωή τους για μία απερισκεψία της στιγμής”, δήλωσε ο Clancy. “Αυτά τα παιδιά, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι φωτογραφίες αυτές θα βρίσκονται στο διαδίκτυο για πάντα και θα είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε θέλει να τις βλάψει”, συμπλήρωσε, αναδεικνύοντας δίνοντας στο θέμα τεράστιες διαστάσεις.

Επίσης, πληροφορίες κάνουν λόγω για απειλητικά μηνύματα από άγνωστο προς τα κορίτσια λέγοντας τους ότι αν δεν ικανοποιήσουν τα αιτήματά του, θα στείλει τις φωτογραφίες τους στα αγόρια τους.

Οι αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν άμεσα με τους διαχειριστές του Dropbox στο San Francisco ζητώντας τους  να μπλοκάρουν το συγκεκριμένο αρχείο, καθώς και να κάνουν ότι μπορούν για να βρουν τον user.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact