ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμος Αθηναίων για το καθεστώς λειτουργίας των οίκων ανοχής

Πρόχειρη, αποσπασματική και αποπροσανατολιστική, θεωρεί ο δήμος Αθηναίων τη δημόσια συζήτηση , που έχει ξεκινήσει , για το καθεστώς λειτουργίας των οίκων ανοχής.

Ο Δήμος Αθηναίων υπενθυμίζει ότι από το 2012 , κατέθεσε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τη ριζική αναθεώρηση του νομικού καθεστώτος που διέπει τη λειτουργία τους και το οποίο σήμερα, όπως σημειώνει, «λόγω της υποκριτικής και προσχηματικής αυστηρότητάς του, καθίσταται ουσιαστικά ανεφάρμοστο».

Είναι χαρακτηριστικό, τονίζει, ότι από τις 230 αιτήσεις λειτουργίας που έχουν κατατεθεί, μόνο μία βρίσκεται σε διαδικασία νομιμοποίησης. Αυτό έχει ως συνέπεια υπογραμμίζει, «να δημιουργείται ένα εκτεταμένο τοπίο ανομίας, ιδιαιτέρως προβληματικό για τους τομείς της δημόσιας υγείας και της ομαλής λειτουργίας της ζωής των κατοίκων, σε γειτονιές της Αθήνας».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact