ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδοπούλου: Η ηγεσία της ΝΔ έπαιξε τα ρέστα της για να μην κλείσει η συμφωνία

«Οι προσδοκίες του κ. Μητσοτάκη για πτώση της κυβέρνησης αποδείχθηκαν φρούδες»

«Η ηγεσία της ΝΔ, όπως επίσης και κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις έπαιξαν τα ρέστα τους για να μην κλείσει η αξιολόγηση, να μην υπάρξει συμφωνία ή να επιβάλλονταν στην Ελλάδα πρόσθετα προληπτικά μέτρα. O απώτερος στόχος τους ήταν εμφανής και δεν ήταν άλλος από την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όμως οι επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη και όλων εκείνων που τις στήριξαν με λυσσαλέο τρόπο, έπεσαν στο κενό» αναφέρει σε δήλωσή της σχετικά με την απόφαση του Eurogroup, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Οι προσδοκίες τους αποδείχθηκαν φρούδες. Και τώρα που συνειδητοποιούν ότι δεν τους πέρασε, δεν μπορούν να αρθρώσουν ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής» συμπληρώνει.

«Με τη συμφωνία για το χρέος η πατρίδα μας θα επιστρέψει γρήγορα σε τροχιά ανάπτυξης και ο ελληνικός λαός θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Το παραδέχθηκε, με βαριά καρδιά βεβαίως, ακόμη και ο συνέταιρος του Σαμαρά, ο Βενιζέλος» καταλήγει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact