Πόσο μακριά φτάνει κάποιος για μερικά κλικ παραπάνω;
Εδώ και λίγη ώρα αναπαράγεται η είδηση: «ΣΟΚ! Άγρια δoλoφoνία 17χρoνης στη Θεσσαλονίκη. Της πήραν όλα τα όργανα.»
Η είδηση κυκλοφορεί απο το 2013. Πόσο μακριά φτάνει κάποιος για μερικά κλικ παραπάνω;
Στο βωμό τον κλικς τα μπλοκάκια και τα site της σειράς βάζουν ότι βρουν και αναπαράγουν ειδήσεις κατά ριπάς που δεν υπάρχουν στα αστυνομικά δελτία. Μόνο στο μυαλό μερικών ηλιθίων.
Είναι δυνατόν, το 2016, με πληθυσμό πολύ πιο μορφωμένο απ’ όσο 30-40 χρόνια πριν, να κυκλοφορούν τέτοιες «ειδήσεις» και να βρίσκονται άνθρωποι που τις πιστεύουν; Θα μου πεις, χαζοί και εύπιστοι υπήρχαν παντού και πάντα και θα υπάρχουν παντού και πάντα. Ναι, εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.
Το γιατί κάποιοι ανώμαλοι θεωρούν σκόπιμο να διασπείρουν τέτοιες αηδίες, είναι ένα άλλο ζήτημα. Τηλεφώνησα σε φίλο ψυχίατρο για να ζητήσω τη γνώμη του, αλλά δεν τον βρήκα βραδιάτικα. Εκτός από την ανωμαλία, πάντως, το ότι η «είδηση» αυτή βρίσκεται αναρτημένη και σε blog του είδους «Λύστε τα χέρια της αστυνομίας – η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο», κάτι δείχνει.
Ωστόσο για να μας λυθεί η απορία, ήρθαμε σε επικοινωνία με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης – δεν γνωρίζει τίποτα. Απλά δεν υπάρχει, δεν έγινε ποτέ!
Σας αναδημοσιεύουμε την ψεύτικη είδηση όπως την διαβάσαμε
17χρονη πρίν μία εβδομάδα καθόταν σε πάρκο της περιοχής κοντά στο σπίτι της μαζί με φίλες της. Ξαφνικά σταμάτησε ένα αμάξι κατέβηκαν δυο άνδρες,άρπαξαν την 17χρονη την έσπρωξαν μέσα στο αμάξι κι εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα!
Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες προς ανεύρεση της έφηβης,αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα! Μετά απο μια εβδομάδα βρέθηκε το άτυχο κορίτσι στο δάσος του Σέιχ Σού νεκρό!
Η 17χρονη δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο και από το νεκρό κορμάκι της έλειπαν όλα τα όργανα! Δεν υπήρχαν ούτε τα μάτια,ούτε τα νεφρά ούτε η καρδιά της τίποτα! Την έσφαξαν κυριολεκτικά!
Για μια ακόμη φορά,ένα ακόμη έγκλημα απο τους αδίστακτους εμπόρους ανθρώπινων οργάνων! Χάθηκε ακόμη μια ανθρώπινη ζωή!Φυσικά το θέμα δεν το βγάζουν τα ΜΜΕ! Γιατί άραγε; Κι εμείς κοιμόμαστε δυστυχώς! Πιστεύουμε ότι μόνο στους άλλους μπορεί να συμβεί! Ποτέ σε εμάς!
Εύχομαι ποτέ να μην νοιώσει μάνα ή πατέρας τον σπαραγμό και τον πόνο των δυστυχισμένων γονιών της 17χρονης! Ποτέ!
Καλό είναι να επιλέξετε τι διαβάζετε απο εδώ και πέρα, το διαδίκτυο έχει γεμίσει με σκουπίδια. Καιρός να τα πετάξετε!
Αίθουσα Σύνταξης Fnews.gr