ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε περιοχή της Αθήνας -Εξαιτίας φόβου επεισοδίων

Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες, σε συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, σήμερα το απόγευμα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Αιτία εκδήλωση που έχει προγραμματίσει ακροδεξιό μόρφωμα στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα, όπου βρίσκονται από το πρωί αντιεξουσιαστές και υπάρχει ο φόβος επεισοδίων, τη στιγμή μάλιστα που θα είναι σε εξέλιξη στο κέντρο συγκεντρώσεις κατά του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται σήμερα.

Σύμφωνα με την απόφαση δεν επιτρέπεται σήμερα, «για λόγους δημόσιας ασφάλειας και τάξης, κατά το χρονικό διάστημα από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς: Αγίου Μελετίου (από τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου) – 3ης Σεπτεμβρίου – δεξιά Ιουλιανού – δεξιά Λιοσίων – δεξιά Αγίου Μελετίου (μέχρι τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της συγκεκριμένης περιοχής».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact