ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Συνέλαβαν άντρα με εκρηκτικά -Είχε στόχο το Gay Pride στο Λος Αντζελες

Νέο περιστατικό πιθανής μαζικής επίθεσης στην ομοφυλοφιλική κοινότητα των ΗΠΑ έρχεται στη δημοσιότητα.

Λίγες ώρες μετά το μακελειό σε γκέι μπαρ του Ορλάντο, όπου έχασαν τη ζωή τους 50 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 53, αρχές των ΗΠΑ συνέλαβαν άνδρα με εκρηκτικά και όπλα καθ’ οδόν προς το Gay Pride του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, οι αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα στη Σάντα Μόνικα ο οποίος είχε στην κατοχή του αυτόματα τουφέκια, σφαίρες και πιθανόν εκρηκτικές ύλες.
Ο ύποπτος υποστήριξε ότι κατευθυνόταν στο φεστιβάλ Gay Pride του Λος Αντζελες.

Η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα σχετικά με έναν άνδρα που κινείτο ύποπτα στη Σάντα Μόνικα κι όταν έλεγξαν το όχημά του εντόπισαν όπλα και μια ουσία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε πινακίδες κυκλοφορίας από την Ιντιάνα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact