ΕΛΛΑΔΑ

Εξωπραγματικά ποσά για ξαπλώστρες σε παραλίες των Χανίων – Πάνω από 70.000 ευρώ [πίνακας]

Με… ασύλληπτα ποσά, σε τρεις περιπτώσεις, αναδείχθηκαν οι πλειοδότες για ομπρέλες – ξαπλώστρες, καντίνες και θαλάσσια μέσα αναψυχής σε 33 συνολικά σημεία εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.

Η ανοικτή πλειοδοτική προφορική δημοπρασία πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χανίων και το ενδιαφέρον για συγκεκριμένα σημεία – «φιλέτα» ήταν τεράστιο.

Όσο και αν ακούγεται… εξωπραγματικό, για ομπρέλες και ξαπλώστρες σε δύο σημεία στην παραλία της Χρυσής Ακτής προσφέρθηκαν… 71.643 ευρώ και 68.961 ευρώ αντίστοιχα, ενώ για τον κεντρικό κολπίσκο των Αγίων Αποστόλων, δόθηκαν 56.910 ευρώ!

Για καθεμία από τις δύο περιπτώσεις στην παραλία της Χρυσής Ακτής «κονταροχτυπήθηκαν» τρεις ενδιαφερόμενοι (με τα αρχικά ποσά εκκίνησης να είναι 8.316 ευρώ και 8.908 ευρώ αντίστοιχα), ενώ για την περίπτωση των Αγίων Αποστόλων η «αφετηρία» ήταν τα 11.880 ευρώ και ενδιαφέρον εκδήλωσαν τέσσερα άτομα.

Για ένα ακόμη σημείο στη Χρυσή Ακτή (με 2 ενδιαφερόμενους) προσφέρθηκαν 10.200 ευρώ, με αρχικό ποσό εκκίνησης 9.900 ευρώ.

Άγονος ήταν ο διαγωνισμός για οκτώ, συνολικά, θέσεις σε Νέα Χώρα (θαλάσσια μέσα), Κλαδισό (θαλάσσια μέσα), Χρυσή Ακτή (2 θέσεις για θαλάσσια μέσα), Σταλό (θαλάσσια μέσα), Αγία Μαρίνα (θαλάσσια μέσα), Καλαθά (θαλάσσια μέσα) και Βλητέ (καντίνα).

Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματα του σημερινού πλειοδοτικού διαγωνισμού καταγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Χανίων αναφέρει τα εξής: «Η ανοιχτή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 13/6/2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Κατά τη διαδικασία από τα 33 δημοπρατούμενα σημεία προέκυψε πλειοδότης σε 25 από αυτά, με ανώτερο τίμημα το ποσό των 71.643 ευρώ. Για τα υπόλοιπα οκτώ σημεία η διαδικασία κηρύχθηκε άγονη είτε λόγω ελλιπών δικαιολογητικών είτε λόγω απουσίας ενδιαφέροντος και θα γίνει επαναπροκήρυξή τους».

Πηγή: hania.news

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact