ΚΟΣΜΟΣ

Αναβάλλονται το Σάββατο οι εκστρατείες υπέρ και κατά του Brexit

Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ε.Ε, με αφορμή τη δολοφονία της βουλευτίνας Τζο Κοξ,  ανακοίνωσαν και τα δύο στρατόπεδα.

Η εκστρατεία υπέρ του Brexit, η Vote Leave, ακύρωσε μια συγκέντρωση στο Μπέρμιγχαμ ενώ η Britain Stronger In, που τάσσεται υπέρ της παραμονής, αποφάσισε επίσης να μην γίνει καμία επίσημη εκδήλωση, συγκέντρωση ή ομιλία «σε ένδειξη σεβασμού για την τραγική δολοφονία της Τζο Κοξ», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπός της.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Britain Stronger In, ο Γουίλ Στρόου, σημείωσε ότι οι εθελοντές μπορεί να συνεχίσουν να μοιράζουν φυλλάδια από πόρτα σε πόρτα στις περιοχές τους.

Φυλλάδια θα μοιράζουν επίσης, σε τοπικό επίπεδο, οι εθελοντές της Vote Leave η οποία πάντως σκοπεύει να οργανώσει κανονικά την Κυριακή μια μεγάλη διαδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάικλ Γκόουβ.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact