ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανάγκη εθνικής γραμμής για πλεόνασμα και χρέος

«Παντού υπήρξε στοιχειώδης συνεννόηση εκτός από την Ελλάδα»

«Η Ελλάδα βρίσκεται για 7ο χρόνο σε μνημόνιο όταν όλες οι χώρες με αντίστοιχα προβλήματα μπήκαν αργότερα και ήδη έχουν εξέλθει, και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Όπως σημειώνει, «παντού υπήρξε στοιχειώδης συνεννόηση εκτός από την Ελλάδα, όπου η ΝΔ είχε άλλη συνταγή και ο ΣΥΡΙΖΑ μαγική λύση.

Το αποτέλεσμα της ανευθυνότητάς τους το πληρώνει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός και η νέα γενιά που μεταναστεύει.

Όποιος αρνείται και σήμερα τη συνεννόηση και την ανάγκη εθνικής γραμμής για κρίσιμα ζητήματα όπως το χρέος και τα πλεονάσματα προτάσσοντας το μικροκομματικό του συμφέρον προσφέρει πολύ κακές υπηρεσίες στη χώρα και τους πολίτες της.

Η πρόταση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά είναι πρόταση εξόδου από τα μνημόνια. Οι αντιπαραθέσεις για τα αυτονόητα είναι προάγγελος επιμήκυνσης της ταπεινωτικής εποπτείας της χώρας και κανένας δεν έχει αυτό το δικαίωμα, ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact