ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

H 18χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον: Οι αγνοί άνθρωποι συντρίβονται

Το αίμα νερό δε γίνεται… Η 18χρονη Πάρις Τζάκσον, κόρη του Μάικλ Τζάκσον, υπερασπίζεται τον πατέρα της μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης της αστυνομίας που αποκαλύπτει την εύρεση παιδοφιλικών πορνό στην έπαυλη Neverland.

“Οι πιο αγνοί άνθρωποι στον κόσμο πάντα σφαγιάζονται…” γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πάρις Τζάκσον και επισημαίνει πως στα media η αρνητικότητα πάντα πουλάει.

Η 18χρονη υποστηρίζει πως πάντα θα αποδεικνύεται ότι ο πατέρας της ήταν αθώος, και μας προτρέπει να «αδιαφορήσουμε για τα σκουπίδια και τα παράσιτα που κάνουν καριέρα σφάζοντας τον πατέρα της».

Η απόγονος του θρύλου της ποπ μουσικής, ξεσπάει, υποστηρίζοντας ότι για πάντα θα αποδεικνύεται ότι ο πατέρας της είναι αθώος.

Στο Instagram η Πάρις Τζάκσον ανήρτησε μια φωτογραφία του  πατέρα της, σχολιάζοντας τη «Διάθεση της ημέρας» (mood of the day).

nooz

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact