ΕΛΛΑΔΑ

«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. στο παλιό «Ξενία» του Ηρακλείου -Είχαν κάνει κατάληψη Ρομά

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε η αστυνομία στο παλιό ξενοδοχείο «Ξενία», στον Καρτερό Ηρακλείου.

Το «ντου» της αστυνομίας έγινε μετά από καταγγελίες ότι ο χώρος είχε καταληφθεί από Ρομά και είχε μετατραπεί σε… γιάφκα.

Οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα, δύο άνδρες ηλικίας 55 και 17 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενους για κλοπή, και μία 57χρονη γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου.

Επίσης, προσήχθησαν συνολικά 13 άτομα, τα οποία διέμεναν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, ηλικίας από 24 έως 64 ετών. Κατά την προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 55χρονος με τον 17χρονο, στις 7 Ιουλίου, έκλεψαν από σπίτι, ιδιοκτησίας 70χρονης, χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact