ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φρικιαστικό: «Κάρφωσε» τους βιαστές της και την βίασαν ξανά για «τιμωρία»

Μια 20χρονη κοπέλα βιάστηκε από πέντε άνδρες και την άφησαν να πεθάνει μέσα στους θάμνους στην Rohtak της Ινδίας περίπου 60 χλμ από το Δελχί.

Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι οι άνδρες που κατηγορούνται είναι οι ίδιοι πέντε που την είχαν βιάσει νωρίτερα το 2013 και η κοπέλα είχε βρει το θάρρος να να υποβάλει μήνυση εναντίον τους.

Σύμφωνα με την οικογένεια της κοπέλας, οι άνδρες, οι οποίοι είναι όλοι έξω με εγγύηση, την πίεζαν να αποσύρει τη μήνυση και να δεχτεί την οικονομική αποζημίωση που της προσέφεραν.

Η κοπέλα, η οποία δεν δέχτηκε την αποζημίωση αναγκάστηκε να μετακομίσει με την οικογένειά της για να αποφύγει τους πέντε άνδρες.

Οι πέντε άνδρες, την εντόπισαν και την βίασαν ξανά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της υπό την επήρεια ναρκωτικών και στη συνέχεια τη βίασαν ενώ ήταν αναίσθητη. Λίγο αργότερα, την πέταξαν αναίσθητη στην άκρη του δρόμου, όπου την βρήκε ένας περαστικός και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact