ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ξύπνησε από το κώμα η Νανά Καραγιάννη. Τι λέει ο γιατρός της

Βγαίνει τις επόμενες ημέρες από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. Οι θεράποντες ιατροί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ενημέρωσαν τους δικούς της ανθρώπους πως η Νανά “ξύπνησε” από το κώμα. “Την ‘ξυπνήσαμε’ και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο ‘Γεννηματάς'” ανέφεραν οι γιατροί.

Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούτρας, το βράδυ της Παρασκευής έγινε με ιδιαίτερη προσοχή η αποσωλήνωσή της και η παρουσιάστρια πλέον αναπνέει μόνη της. Ο κ. Κούτρας επιμένει πως η κα. Καραγιάννη που παλεύει χρόνια με τη νευρική ανορεξία δεν υπέστη ποτέ “πολυρογανική ανεπάρκεια”, όπως γράφτηκε στα ΜΜΕ, αφού σε εκείνη την περίπτωση η κατάστασή της θα ήταν μη αναστρέψιμη.

“Επαναλαμβάνεται αυτός ο όρος από άτομα που προφανώς δεν γνωρίζουν και δεν έχουν μιλήσει με κάποιους ειδικούς. Αυτή τη φορά δεν το διαψεύδω εγώ, αλλά η ίδια, που βγαίνει από τη ΜΕΘ”.

news247

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact