ΚΟΣΜΟΣ

Απειλές δέχεται το Charlie Hebdo -Εβαλε στο εξώφυλλο ζευγάρι γυμνών μουσουλμάνων [εικόνα]

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα του εισαγγελέα μετά από τις καταγγελίες που δέχονται οι εργαζόμενοι της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, η οποία έγινε στόχος εξτρεμιστικής επίθεσης το 2015.

Σύμφωνα με τον εκδότη του περιοδικού Εric Portheault ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Le Parisien, οι εργαζόμενοι του εβδομαδιαίου περιοδικού έλαβαν απειλητικά μηνύματα που έγραφαν: «θα πεθάνετε».


Η σατιρική εφημερίδα κυκλοφόρησε την Τετάρτη με εξώφυλλο στο οποίο απεικονίζεται ένα γυμνό ζευγάρι μουσουλμάνων.

Η γυναίκα φορά μόνο μια μαντίλα και ο άνδρας έχει μακριά γενειάδα ενώ τα γεννητικά τους όργανα είναι εκτεθειμένα. Η σχετική λεζάντα γράφει: «Η μεταρρύθμιση του Ισλάμ. Μουσουλμάνοι χαλαρώστε!».

Η εφημερίδα είχε δεχθεί επίθεση στις 7 Ιανουαρίου του 2015 με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα.

Πηγή: nytimes

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact