ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Λαχτάρα στις διακοπές για τη Στέλλα Καλλή

Η περιπέτεια της τραγουδίστριας ανοιχτά του Πόρου κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Μια βόλτα με το τζετ σκι στα ανοιχτά του Πόρου εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τη Στέλλα Καλλή. Λίγο πριν αρχίσουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της με τον Νίκο Οικονομόπουλο σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει διακοπές στο καταπράσινο νησί του Σαρωνικού. Εκεί, όμως, η μοίρα τής έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Στέλλα κατέλυσε στο «Sirene Blue Resort», στην περιοχή Μοναστήρι, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο διαθέτει ακόμη και ιδιωτική παραλία.

Από το συγκεκριμένο σημείο η τραγουδίστρια πήρε ένα τζετ σκι το μεσημέρι της Τρίτης για να κάνει μια βόλτα. Στην αρχή όλα πήγαιναν ρολόι και η ίδια απολάμβανε το απέραντο γαλάζιο της ήρεμης θάλασσας. Κάποια στιγμή, όμως, κι ενώ είχε απομακρυνθεί αρκετά από την ακτή, το τζετ σκι παρουσίασε βλάβη και η μηχανή του έσβησε.

Η τραγουδίστρια προσπάθησε μάταια να το ξαναβάλει μπρος. Ετσι, βούτηξε στο νερό και άρχισε να κολυμπάει προς την ακτή. Επειδή, όμως, είχε απομακρυνθεί πολύ, δεν κατάφερε να προσανατολιστεί αμέσως και κάποια στιγμή άρχισε να κουράζεται, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί. Οπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της, χρειάστηκε να κολυμπήσει πάνω από δύο ώρες μέχρι να καταφέρει να φτάσει στην παραλία. Οταν, μάλιστα, βγήκε τελικά από τη θάλασσα, ήταν τόσο χλομή, που τα μέλη της παρέας της τρόμαξαν.

Το σοκ, ωστόσο, ήταν πολύ μεγαλύτερο για την ίδια τη Στέλλα, που είχε μόλις βιώσει μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου διέθεσε το ελικόπτερο της επιχείρησης, το οποίο μετέφερε τη Στέλλα Καλλή στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς. Πλέον η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και προσπαθεί ν’ αφήσει πίσω της το δυσάρεστο συμβάν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact