ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άγρια» κόντρα Π. Τατσόπουλου – Ρ. Μακρή

«Σκληρές» κουβέντες «άναψαν φωτιές» στα κοινωνικά δίκτυα.

Αφορμή για να ξεκινήσει η «κόντρα» των δύο βουλευτών αποτέλεσε μια ανάρτηση του ανεξάρτητου Π. Τατσόπουλου, που σχολίαζε τα όσα έγινα την περασμένη εβδομάδα με την βουλευτή των ΑΝΕΛ.

O Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook: «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δυο ψεκαστικά αεριωθούμενα».

Άμεση ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή:  «Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια. Η αντιπολιτευτική του επαναστατικότητα εξαντλείται στο πρόσωπο μου. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο η στράτευση μιας υποκειμενικά αντιλαμβανόμενης «διανόησης» και ο «εθνικός βιβλιοπώλης» να τον προικοδοτήσει προωθώντας τα πονήματα του…», έγραψε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο ίδιο ύφος, με τον Πέτρο Τατσόπουλο, να γράφει: «Μπα, γλυκιά μου. Εγώ πήγα σ΄ ένα κόμμα του 6% κι έφυγα όταν το κόμμα αυτό ήταν στο 27% και στα πρόθυρα της κυβέρνησης. Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως. Και στα ψεκασμένα σου από πάνω, που λοιδορούν γνωρίζοντας την τύφλα τους, τα χαιρετίσματά μου. ΄Οσο για τα βιβλία μου και τον Άδωνι -άσε καλύτερα. Είναι φανερό ότι γνωρίζεις από βιβλία όσα γνωρίζω εγώ από καρδιοχειρουργική. Μείνε σ’ αυτά που γνωρίζεις, Ραχούλα. Προδότες, κρεμάλες και τα συναφή. Μη ξεμακραίνεις στα άπατα. Καλό σου βράδυ.»!

Η «συζήτηση» ολοκληρώθηκε με την Ραχήλ Μακρή, να απαντά σε έντονο ύψος στον Πέτρο Τατσόπουλου, γράφοντας, «Τατσόπουλε δεν είμαι γλυκιά σου και δεν θα ήθελα να γίνω περισσότερο από ότι δεν μπορείς εσύ να το καταφέρεις. Στα άπατα δεν μπορείς να απαντήσεις, αλλά σου αναγνωρίζω ότι προσφέρεις υπηρεσίες διασκέδασης στους φίλους μου στο Facebook. Βέβαια το χιούμορ της εξύβρισης και η χρήση των στερεοτύπων αποκαλύπτει ένα συγγραφικό ταλέντο σεναριογράφου ταινιών που κυκλοφόρησαν μόνο σε βίντεο κασέτες το 1980. Λυπάμαι, ιδιαίτερα, για τα παιδικά σου τραύματα ψεκασμού με νερό του καματερού ή ακόμα και με φλιτ, που πιθανόν στόχευαν στην αποθεραπεία σου, αλλά πέτυχαν να αναπτύξεις εμμονή καταδίωξης από ψεκαστικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι έφυγες από το κόμμα σου για να ανακόψεις το ποσοστό του και να μην κυβερνήσει, δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις για να αυξήσεις την «εκτίμηση» του βιβλιοπώλη σου. Σε ενημερώνω πάντως ότι είμαι περήφανη που κατάγομαι από την ραχούλα της Κοζάνης και δεν είμαι ντεμέκ λιμασμένο για πρωτεύουσα λευκό πουκαμισάκι της Ομόνοιας».

Ωστόσο μετά από λίγα λεπτά, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανήλθε και πρόσθεσε:  «Δεν είναι η καταγωγή σου ταπεινότερη Τατσόπουλε, το μυαλό και η ηθική σου ξύνουν πάτο. Μπορείς να κάνεις τον ορθογραφικό έλεγχο αυτών που γράφω, μέχρι εκεί φτάνουν οι ικανότητες σου, αλλά μην περιμένεις να ασχοληθώ με το βιογραφικό σου. Δεν έχεις, δα, και τόση αξία. Άλλωστε εσύ αυτοχαρακτηρίζεσαι ως άχρηστο βαρίδι. Όταν υπάρχει ομολογία δεν χρειάζεται τεκμηρίωση. Δεν στα μάθανε αυτά στο βιβλιοπωλείο;;;; Κοιμήσου Τατσόπουλε, στον ύπνο σου δεν θα σε ενοχλούν τα ψεκαστικά των παιδικών σου χρόνων και ίσως καταφέρεις να αναδειχθείς σε νούμερο από απλό μηδενικό».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact