ΚΟΣΜΟΣ

“Σφάξτε όλους τους άπιστους”

“Σφάξτε όλους τους άπιστους”

Ξανθός Γερμανός Τζιχαντιστής καλεί με πάθος τους ομοίους του να σφάξουν τους άπιστους! «Αγαπημένοι μου αδελφοί στην πίστη, βρίσκομαι εδώ, στο Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους,

στην περιοχή Ράκα. Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να σφάξουμε τα πρόβατα. Και θέλω να σας καλέσω να σφάξετε τους άπιστους στις μη μουσουλμανικές χώρες. Ελάτε όλοι εδώ! Σας καλώ να έρθετε εδώ και να σκοτώσετε τους άπιστους». Σύμφωνα με ρεπορτάζ Γερμανικής εφημερίδας ο συγκεκριμένος νεαρός δηλώνει όλα αυτά, ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο πως η απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Γερμανία είναι σοβαρή. Ο ξανθός ισλαμιστής, με αφορμή την χθεσινή μουσουλμανική Γιορτή της Θυσίας, σε σχετικό βίντεο (μιλώντας άπταιστα Γερμανικά) καλεί τους «πιστούς αδελφούς» του να σφάξουν τους «άπιστους» στις μη μουσουλμανικές χώρες. Το βίντεο κυκλοφόρησε σε σχετικές ιστοσελίδες, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, αλλά δεν έχει ακόμα αναρτηθεί προς το ευρύ κοινό.

Θάνατος των ΑΠΙΣΤΩΝ στις πατρίδες τους συνιστά ποιοτική αλλαγή στην προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι ειδικοί προειδοποιούν: Οι χώρες οι οποίες έχουν δεσμευθεί στον αγώνα κατά των τρομοκρατών μπαίνουν τώρα στο στόχαστρο των αυτοαποκαλούμενων “μαχητών του Θεού”.

Σύμφωνα με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, «κομάντο του τρόμου του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν προς την Ευρώπη, μέσω των συνόρων Τουρκίας-Συρίας». Από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών επισημάνθηκε ότι η Γερμανία εξακολουθεί να αποτελεί όπως και πριν στόχο της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών», διευκρινίστηκε ωστόσο ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία για συγκεκριμένο σχέδιο επίθεσης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact