ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανός βουλευτής έκρυψε ορφανό στη βαλίτσα του -Το μετέφερε στη Γερμανία

Ενα ορφανό από την Αφρική έκρυψε μέσα στη βαλίτσα του και μετέφερε στη Γερμανία, ο βουλευτής του κόμματος της αριστεράς Die Linke, Ντίτμαρ Ντεμ.

«Ναι, έφερα ένα ορφανό από μητέρα παιδί από την Αφρική στον πατέρα του», επιβεβαίωσε στην κυριακάτικη Bild

Οπως δήλωσε, στα τέλη Αυγούστου έφερε στη Γερμανία το ορφανό παιδί κρύβοντάς το μέσα στη βαλίτσα του. Αρχικά έμειναν μερικές μέρες στο σπίτι του στη λίμνη Ματζόρε της Β. Ιταλίας και μετά μέσω Ελβετίας πήγαν στη Γερμανία. 

«Οι συνοριακοί υπάλληλοι δεν το αντελήφθησαν», είπε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Αν και η συνέργεια σε παράνομη είσοδο στη χώρα τιμωρείται με χρηματική ποινή, ο Νταμ είπε απλώς «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου».

Εν των μεταξύ δύο Γερμανοί διασώστες συνελήφθησαν στις λιβυκές ακτές ως παρανόμως εισελθόντες στα χωρικά ύδατα της Λιβύης με βάρκα της αποστολής σωτηρίας προσφύγων «Sea-Eye» η οποία έχει καταφέρει να σώσει από τον πνιγμό μέχρι τώρα 4.000 πρόσφυγες.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact