ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Ιχνη της Πόλας Ρούπα «βλέπουν» σε ληστεία στη Μαλεσίνα

Η ληστεία που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Μαλεσίνα, από δύο γυναίκες και έναν άνδρα… άναψε φωτιές στην Αντιτρομοκρατική.

Και αυτό διότι οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν «ίχνη» της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις ληστές έκλεψαν περισσότερα από 150.000 και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο, που αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στη Θήβα. Στις αστυνομικές διευθύνσεις της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας σήμανε συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα παντού χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική, μέσα στο εγκαταλλελειμενο αυτοκινητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκαν στοιχεία που «φωτογραφίζουν» την παρουσία της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα.

Οι δυο γυναίκες και ο άνδρας δεν φορούσαν κουκούλες αλλά είχαν παραποιημένα τα χαρακτηριστικά τους με περούκες ενώ μια από τις δυο γυναίκες κρατούσε στα χέρια της ένα όπλο το οποίο δεν δίστασε να βάλει στον κρόταφο υπαλλήλου για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Οι αστυνομικοί στη Φθιώτιδας εξετάζουν το βίντεο από την τράπεζα.

Δείτε το βίντεο από το STAR TV

Ληστεία στη Μαλεσίνα από LAMIASTARGR

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact