ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε πως έκαναν ληστές-κτήνη μια ηλικιωμένη στη Ρόδο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια ηλικιωμένη, από άγνωστο που εισέβαλε στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα γρονθοκοπήθηκε ανηλεώς και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

Το γεγονός, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, γνωστοποίησε ο γιος της άτυχης 80χρονης κ. Κώστας Αθανασάκης μέσω του facebook, ενώ ανέφερε παράλληλα ότι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Η φωτογραφία της άτυχης γυναίκας από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η οποία συνοδεύει την ανάρτηση, καταδεικνύει το μένος του δράστη και την αγριότητα της επίθεσης και έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, που ζητά τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Αρμοδίως από την αστυνομία διαψεύδεται ότι η ηλικιωμένη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Υποστηρίζεται συγκεκριμένα ότι η ηλικιωμένη που πάσχει από Αλτσχαϊμερ έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ κλήθηκε σε εξέταση ο γιός της στο ΑΤ Ιαλυσού.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε θεωρεί ομοίως ότι τα τραύματα που φέρει προέρχονται από πτώση.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιαλυσού.

rodos

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact