ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα σε βάρος δικαστή με εντολή Παρασκευόπουλου

Είναι στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ που χειρίζεται την υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, σε σχέση με δηλώσεις και δημοσιεύματα που αφορούν λειτουργούς της Δικαιοσύνης, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Ως υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχω ήδη προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, σε ενέργειες που οδηγούν στην διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν την Δικαιοσύνη.

Σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, καλώ όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της Δικαιοσύνης, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους η δήλωση του Νίκου Παρασκευόπουλου αφορά δικαστικό λειτουργό ο οποίος είναι στη σύνθεση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που χειρίζεται την υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου έδειξε ενδιαφέρον για υποψηφία της Εθνικής Σχολής Δικαστών, η οποία στη συνέχεια εισήλθε στο ΣτΕ ως δικαστής.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact