ΚΟΣΜΟΣ

Η απάντηση της ξανθιάς καλλονής που της είπαν ότι είναι… χοντρή για καλλιστεία

Τι δηλώνει για το σώμα της και τη διατροφή της

Η Μις Ισλανδία δίνει τη δική της απάντηση σε όσους της είπαν ότι έχει πολλά παραπάνω κιλά για να πάρει μέρος σε καλλιστεία που διοργανώνονται στο Λας Βέγκας.

Η 20χρονη Arna Ýr Jónsdóttir, πρώην γυμνάστρια από το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, είχε δεχθεί αρκετές συμβουλές από άτομα του χώρου, ώστε να σταματήσει να τρώει αν θέλει να διακριθεί. Η ξανθιά καλλονή, όμως, αρνήθηκε να κάνει μια περιοριστική δίαιτα και δηλώνει ότι είναι μια χαρά όπως είναι.

mis2

Όπως αποκαλύπτεται μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δέχτηκε ένα μήνυμα από τον παρουσιαστή και διοργανωτή του διαγωνισμού λίγες μέρες πριν την βραδιά των καλλιστείων στα οποία συμμετέχει. Το μήνυμα έγραφε: «Σταμάτα να τρως πρωινό, φάε μόνο σαλάτα για μεσημεριανό γεύμα και πίνε νερό κάθε βράδυ μέχρι το διαγωνισμό».

mis3

Η απάντηση της ίδιας πάντως ήταν ότι αν δεν άρεσε η εμφάνισή της στο διοργανωτή των καλλιστείων τότε δε θα έπρεπε να την έχει το top 10 των φιναλίστ. Επιπλέον τονίζει ότι παλιότερα είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό ενώ δε σκοπεύει να αλλάξει τη διατροφή της και την εμφάνισή της για οποιονδήποτε λόγο και κυρίως για να αρέσει στους άλλους.

Η νεαρή με τους χιλιάδες followers στο Instagram αποκάλυψε πάντως πως έχασε το ενδιαφέρον της για το συγκεκριμένο διαγωνισμό μετά από αυτό το μήνυμα που έλαβε και θέλει να πει σε όλες τις γυναίκες να αισθάνονται καλά με το σώμα τους και την εμφάνισή τους.

mis4 mis5 mis6 mis7 mis8 mis9

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact