ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπάιντεν «δεν ενδιαφέρεται» για χαρτοφυλάκιο σε κυβέρνηση Κλίντον

«Θα κάνω ό,τι μπορώ αν εκλεγεί η Χίλαρι για να τη βοηθήσω»

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες Παρασκευή ότι δεν θα τον ενδιέφερε να αναλάβει κάποιο αξίωμα στην κυβέρνηση της Χίλαρι Κλίντον εάν η υποψήφια των Δημοκρατικών κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ αν εκλεγεί η Χίλαρι για να τη βοηθήσω, αλλά δεν θέλω να παραμείνω στην κυβέρνηση», σημείωσε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό KBJR, ο οποίος συνεργάζεται με το δίκτυο του NBC.

Προχθές Πέμπτη, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico έγραψε ότι η εκστρατεία της Κλίντον εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί στον Μπάιντεν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σε περίπτωση νίκης της στις εκλογές του επόμενου μήνα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact