ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Παπαρίζου: Μίλησε ανοιχτά για το bullying, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τις τραγουδίστριες που δεν μασούν τα λόγια τους, έτσι σε συνέντευξη της μίλησε μεταξύ άλλων, για το bullying που δέχθηκε από τον Τύπο για τα κιλά της, αλλά και για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε στο Tv Έθνος: «Σαφώς και είναι bullying αυτό. Με τα δημοσιεύματα δεν ασχολούμαι. Οπότε ναι, δέχθηκα bullying από μερίδα του Τύπου, ποτέ όμως από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και το κοινό».

Όσο για τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη, για τα οποία μίλησε ανοιχτά σε παλαιότερες συνεντεύξεις, είπε: «Για να μη νιώθουν μόνοι τους. Τον Σεπτέμβριο έκανα κάποιες εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και περιμένοντας τα αποτελέσματα έπιασα συζήτηση με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Ήταν Σαββατοκύριακο. Τους λέω “παιδιά, έχουμε ησυχία, τι γίνεται;” και μου απαντούν “είχαμε αρκετά περιστατικά με κρίσεις πανικού”. Έχω πολλούς φίλους γιατρούς και μου λένε ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και αρκετοί είναι σε νέες ηλικίες».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact