ΚΟΣΜΟΣ

Σύγκρουση τρένων στο Ιράν με δεκάδες νεκρούς

Εβδομήντα τραυματίες από το δυστύχημα

Σε 31 ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών από τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες σήμερα το πρωί στην επαρχία Σεμνάν, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της στη δημόσια τηλεόραση Irib και μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, 70 επιβάτες έχουν τραυματιστεί. Το δυστύχημα σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Χαφτ-Καν, στην πόλη Σαχρούντ, που βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων ανατολικά της Τεχεράνης.

Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν αντιφατικά στοιχεία σε σχέση με τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών. Σύμφωνα με το ημι-επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars, οι τραυματίες είναι 52 και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τον αριθμό των επιβατών στις δύο αμαξοστοιχίες, αλλά το Fars κάνει λόγο για 100 διασωθέντες επιβάτες.

Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε πλάνα που δείχνουν τέσσερα εκτροχιασμένα βαγόνια, δύο εκ των οποίων έχουν τυλιχτεί στις φλόγες.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact