ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Παλεύει με τους πλειστηριασμούς ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Τα τελευταία πέντε χρόνια τα χτυπήματα στον Ανδρέα Μικρούτσικο πάνε και έρχονται. Ο άλλοτε ισχυρός παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης έχει υποστεί οικονομική καταστροφή, ενώ οι πλειστηριασμοί των ακινήτων του δεν τον αφήνουν να ησυχάσει.

Το σπίτι που έχει στην Κηφισιά, όπως και αυτό της Μήλου, είναι τα τελευταία του υπάρχοντα και προσπαθεί να τα σώσει με νύχια και με δόντια, αναφέρει δημοσίευμα της Freddo.

Tο σπίτι της Μήλου θέλοντας να το σώσει το έγραψε στο γιο του Στέργιο. Αν και οι φήμες κάνουν λόγο για δικαστικούς επιμελητές, που έχουν επιδώσει κατασχετήρια στον Αντρέα, φαίνεται πως δεν ισχύουν. «Ο Ανδρέας έρχεται πολύ συχνά και μένει με το γιο του. Ακόμα και το χειμώνα» λέει φίλος του γνωστού πρώην παρουσιαστή. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σπάνια πλέον βγαίνει έξω και όταν το κάνει είναι μακριά από τα βλέμματα.

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Το έραψα και έχασα 10 κιλά

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact