ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Τον Ιανουάριο το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις

«Είμαστε σε διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς»

Μέσα στον Ιανουάριο θα κατατεθεί το νομοσχέδιο που θα προβλέπει τη συγκρότηση ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών για τη διαφήμιση των καναλιών, προανήγγειλε, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Αφορμή ήταν η συζήτηση τροπολογίας που προβλέπει παράταση κατά 6 μήνες του ισχύοντος καθεστώτος για την απευθείας τιμολόγηση διαφημίσεων και χορηγιών από Μέσα Ενημέρωσης, η οποία κατατέθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας που αφορά «την αρχή ίσης μεταχείρισης προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής τους καταγωγής».

«Είμαστε σε διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Θα προχωρήσουμε στην κατάθεση του νομοσχεδίου χωρίς αιφνιδιασμούς και μέσα σε κλίμα συναίνεσης. Με την πρωτοβουλία αυτή, πολλά κανάλια που έχουν ετεροβαρή σχέση με τις διαφημιστικές εταιρίες θα μπορέσουν να βοηθηθούν και να γίνουν βιώσιμα» διαβεβαίωσε ο κ. Παππάς.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact