ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Πρέπει να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση

«Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία στο Κυπριακό, εάν ναυαγήσει ο Ερντογάν ίσως πάει σε προσάρτηση»

Το άμεσο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, απορρίπτοντας παράλληλα το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», δήλωσε ότι θα πρέπει να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση ώστε στη συνέχεια η χώρα να μπει στην ποσοτική χαλάρωση που από τα μέσα του 2018 η χώρα να μπορεί να δανείζεται από τις αγορές. Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου.

Οφείλουμε να υπερβούμε τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης, ζητώντας ένα σχέδιο για την Ελλάδα και τον ελληνισμό που θα επιτρέψει να βγούμε από το πηγάδι της κρίσης που μας έριξαν τα μνημόνια.

Ιδιαίτερα στάθηκε στο Κυπριακό λέγοντας ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για λύση στην Κύπρο, ενώ κάλεσε Αθήνα και Λευκωσία να συνεργαστούν. Παράλληλα, εκτίμησε πως εάν ναυαγήσει η λύση του Κυπριακού αυτό θα κάνει κακό στην οικονομία και ο Ερντογάν ίσως πάει σε άλλες λύσεις διχοτόμησης ή προσάρτησης και ζήτησε στο θέμα να υπάρχει ένα εθνικό μέτωπο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact