ΚΟΣΜΟΣ

Δακτυλικά αποτυπώματα του υπόπτου από την Τυνησία βρέθηκαν στο φορτηγό

Ο ύποπτος ενδέχεται να είναι βίαιος και οπλισμένος

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του υπόπτου από την Τυνησία που καταζητείται για την επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου τη Δευτέρα, βρέθηκαν από την Αστυνομία στην πόρτα του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος Τυνήσιος Ανίς Αμρι αναζητείται από τη γερμανική αστυνομία, η οποία προσφέρει αμοιβή 100.000 ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Τα στοιχεία του υπόπτου ταυτοποιήθηκαν χάρη σε άδεια παραμονής, που εντοπίσθηκε κάτω από το κάθισμα του φορτηγού. «Καλούμε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. Ο ύποπτος ενδέχεται να είναι βίαιος και οπλισμένος» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία προσθέτει ότι ο Αμρι έχει ύψος 1,78, μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact