ΚΟΣΜΟΣ

Οι Anonymous «χτύπησαν» τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ και απειλούν

Στο στόχαστρο των Anonymous βρέθηκε από την Παρασκευή αργά το βράδυ η επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που ως γνωστόν απαρτίζεται από άτομα με διεθνή επιρροή στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών.

Οι Anonymous «έριξαν» τον ιστότοπο της Λέσχης και ανέβασαν στη θέση του ένα απειλητικό μήνυμα που προειδοποιεί τα μέλη της Λέσχης με στενή παρακολούθηση και προσωπικές επιθέσεις στην περίπτωση που «δεν δράσουν στο εξής υπέρ του καλού της ανθρωπότητας».

«Αγαπητά μέλη της Μπίλντερμπεργκ, από τώρα και στο εξής, κάθε ένας από εσάς, έχει ακριβώς έναν χρόνο (365 ημέρες) ώστε να ενεργήσει πραγματικά προς όφελος των ανθρώπων και όχι των ιδιωτικών συμφερόντων του. Διαφορετικά θα σας βρούμε και θα σας χακάρουμε» τονίζουν στο μήνυμά τους οι χάκερς που υπογράφουν ως «Κίνημα HackBack» και «Anonymous».

Μάλιστα οι απειλές των χάκερς συνεχίστηκαν και με αναφορές για στενή παρακολούθηση προσώπων: «Έχουμε τον έλεγχο των ακριβών συνδεδεμένων αυτοκίνητων σας, έχουμε τον έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών ασφαλείας στο σπίτι σας, έχουμε τον έλεγχο του laptop της κόρης σας, έχουμε τον έλεγχο του κινητού της γυναίκας σας. Έχουμε καταγράψει τις μυστικές συναντήσεις σας, έχουμε διαβάσει τα email σας, έχουμε τον έλεγχο του SmartWatch από το αγαπημένο σας κορίτσι-συνοδό, είμαστε μέσα στις αγαπημένες σας τράπεζες και διαβάζουμε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Δεν θα είστε ασφαλείς οπουδήποτε κοντά σε ηλεκτρονικές συσκευές» αναφέρει η ανακοίνωση των Anonymous.

Το μήνυμα της ομάδας, το οποίο δημοσιεύτηκε στο bilderbergmeetings.org, κλείνει με μια αινιγματική σημείωση, επαινώντας στο τέλος της δήλωσης τον χάκερ Φίνεας Φίσερ, τον οποίο χαρακτήρισαν ως τον «μεγαλύτερο εν ζωή άνθρωπο». Ο Φίσερ που αυτο-περιγράφεται ως «hacktivist» ανέλαβε την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στη βρετανο-γερμανική εταιρεία Gamma International το 2014..

Η ιστοσελίδα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ όπως εμφανίζεται από το βράδυ της Παρασκευής

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact