ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του πρέσβη Αμοιρίδη στη Βραζιλία

Προφυλακίστηκαν η βραζιλιάνα σύζυγος και ο εραστής της

Παρότι τα στοιχεία είναι εις βάρος της, η Φρανζουάζ Αμοιρίδη, σύζυγος του Έλληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία που δολοφονήθηκε πριν από μερικές μέρες, αρνείται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία.

Η 40χρονη στην απολογία της, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, αρνήθηκε τις κατηγορίες και έριξε όλο το βάρος στον εραστή της, που τον κατηγόρησε για το έγκλημα. Μάλιστα, όπως μεταδίδει η «O Globo» άρχισε να κλαίει και να λέει πως δεν ήταν η δολοφόνος.

Η Φρανσουάζ έχει ήδη προφυλακιστεί με δικαστική εντολή, μαζί με τον 29χρονο εραστή της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και τον εξάδελφο του, Εντουάρντο Μορέιρα Τενέστσι ντε Μέλο.

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως.

Ο Εντουάρντο Τεντέσκι, γνωρίζοντας πως ο ξάδερφός του είχε ομολογήσει την ενοχή του, χωρίς να εμπλέξει την γυναίκα του πρέσβη, κατέθεσε ενοχοποιητικά στοιχεία για την Φρανσουάζ. Είπε ότι του προσέφεραν 25.000 δολάρια για να βοηθήσει στη δολοφονία – ποσό που θα του έδιναν 30 ημέρες αργότερα «αν όλα πήγαιναν καλά» – και ότι, επειδή η Φρανσουάζ ήρθε στο σπίτι με την κόρη της ενώ ο πρέσβης ήταν νεκρός στο σαλόνι, αυτή τους έκανε παρατήρηση γιατί δεν είχαν ακόμη εγκαταλείψει το χώρο με το πτώμα!

Ισχυρίστηκε μάλιστα πως ο ίδιος πάλεψε με τον πρέσβη και τον έπνιξε με μία γραβάτα, σκοτώνοντάς τον. Ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα, αλλά δεν διευκρίνισε το λόγο που μάλωσαν οι δύο άνδρες.

Ωστόσο, η ίδια η κυρία Αμοιρίδη είπε πως όλα είναι ψέματα και ότι το έγκλημα οργάνωσε ο ίδιος ο εραστής της επειδή τη ζήλευε πολύ. Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, η Φρανσουά Αμοιρίδη κατέθεσε ότι ο σύζυγός της ήταν μονίμως μεθυσμένος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά.

Γνώρισε τον Σέρτζιο πριν 6 μήνες , όταν ήρθε ως υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού του σπιτιού όπου έγινε το έγκλημα και σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτικό δεσμό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν σεξ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο σύζυγός της! Όπως είπε η 40χρονη ύποπτη, ο Σέρτζιο ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον πρέσβη και αυτό ήταν που κατά τη γνώμη της όπλισε το χέρι του.

Μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου της, έγκλημα το οποίο ομολόγησε ότι διέπραξε ο εραστής της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact