ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα – Παυλόπουλου για το Κυπριακό

«Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την τουρκική στάση υποχωρώντας από τις αρχές μας»

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με αποκλειστικό αντικείμενο το Κυπριακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότερη ημέρα της συνάντησης είναι η Τρίτη, μετά δηλαδή τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός, τη Δευτέρα, με τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και λίγο πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, για τις ανάγκες της πολυμερούς Διάσκεψης (εφόσον αποφασισθεί η μετάβασή του εκεί).

Την ίδια στιγμή, εννέα ημέρες απομένουν ως την πολυμερή Διάσκεψη, και οι τακτικές κινήσεις όλων των πλευρών είναι στο αποκορύφωμά τους. «Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την τουρκική στάση υποχωρώντας από τις αρχές μας» αλλά ούτε και να ακολουθήσουμε την τουρκική λογική «καλλιέργειας και αξιοποίησης του εθνικισμού για εσωτερική κατανάλωση», είναι το μήνυμα που στέλνει κυβερνητική πηγή, μέσω του ΑΠΕ -ΜΠΕ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact