ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση σε Ποτάμι από το υπουργείο Υποδομών για Μαυραγάνη

«Το Ποτάμι θορυβεί ασκόπως είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα, ή απλώς για δημοσιότητα»

«Ο κ. Μαυραγάνης από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του  στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει ενημερωθεί αναλυτικά και σε βάθος για το σύνολο των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων του» και ήδη «διαχειρίζεται τρέχοντα αλλά και θεσμικά ζητήματα … στους τομείς  των συνδυασμένων μεταφορών και των εποπτευόμενων φορέων, του θεσμικού πλαισίου  των μεταφορών, των κανονιστικών διατάξεων, της οδικής ασφάλειας και άλλων», επισημαίνεται σε ανακοίνωση Τύπου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή δύο βουλευτές του Ποταμιού και στην οποία κάνουν λόγο για προσλήψεις στις οποίες έχει προβεί προκειμένου να στελεχώσει το γραφείο του ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης «ενώ δεν έχει αρμοδιότητες».

Το υπουργείο κατηγορεί το Ποτάμι για όψιμο «ενδιαφέρον» που εξυπηρετεί «την απεγνωσμένη του ανάγκη για δημοσιότητα στη γνωστή λογική του  «θόρυβο να κάνουμε»  να δείξουμε ότι υπάρχουμε» και «καταδεικνύει  τη στενά νομικίστικη αντίληψή του, αλλά και την απόλυτη άγνοιά του, για τη λειτουργία της πολιτικής», ενώ εκτίθεται με τα «εντυπωσιακά  νούμερα, τάχα, υπερωριών».

Σημειώνει δε ότι στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, επιχειρείται και σύντομα θα ολοκληρωθεί, η μεγαλύτερη ίσως τομή στον οργανισμό του υπουργείου, ώστε να υπάρξουν και να λειτουργήσουν εύρυθμα και με χειροπιαστό αποτέλεσμα για τον πολίτη, δομές που επί χρόνια δεν υπήρχαν ή υπολειτουργούσαν, δημιουργώντας σοβαρές δυσλειτουργίες, χωρίς ωστόσο κανείς  επί χρόνια ολόκληρα να έχει ανησυχήσει για την κατάσταση αυτή, που συντήρησαν τα κόμματα και οι κυβερνήσεις του παρελθόντος. Και τονίζει:

«Είναι επίσης προφανές ότι το γραφείο του αρμόδιου υφυπουργού, χρειάζεται εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και άμεσους ειδικούς συνεργάτες ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας  και να «τρέξει» μια σειρά ζητημάτων μεγάλης έντασης τόσο σε χρόνο προετοιμασίας και εφαρμογής, όσο και πολιτικής ουσίας».

Ακόμη, επισημαίνει ότι η προβλεπόμενη από το νόμο συγκρότηση συνεργείου  για ενδεχόμενη υπερωριακή απασχόληση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών ενός εκάστου υπουργείου, είναι πρόβλεψη και δεν συνιστά και υπερωριακή απασχόληση.  Οι  ώρες κατά τις οποίες υπερωριακά απασχολήθηκε κάθε εργαζόμενος, βεβαιώνονται  στο τέλος κάθε μήνα με  σχετική πράξη και δεν έχει σχέση με τη συγκρότηση του συνεργείου», προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και μεταφορών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact