ΕΛΛΑΔΑ

Έπιασαν μέλος της «μαφίας του μασάζ»

Έναν 27χρονο Κινέζο, που κατηγορείται για τη μαφιόζικη επίθεση σε βάρος 26χρονου συμπατριώτη του τον περυσινό Ιούνιο, συνέλαβαν, χθες, αστυνομικοί. Σε βάρος του είχε εκδοθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα εκβίασης και εγκληματική οργάνωση.

Ο 27χρονος συλληφθείς φέρεται ως μέλος της λεγόμενης «μαφίας του μασάζ», η οποία δραστηριοποιείτο στον έλεγχο των εσόδων από το μασάζ που κάνουν Κινέζες στην παραλία της Κατερίνης. Η δράση της σπείρας εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και ως μέλη της κατηγορούνται συνολικά τέσσερα άτομα.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη την ώρα που ο 26χρονος μικροπωλητής επέστρεφε στο σπίτι του, στην περιοχή των Ξυλάδικων Θεσσαλονίκης. Εκεί, ο 27χρονος -μαζί με συνεργούς του- κατηγορείται ότι πλησίασε το θύμα του και το πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές, τραυματίζοντάς το σοβαρά στη μέση. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περαστικούς που ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία σε νοσοκομείο.

Από την έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι η αιτία της αιματηρής επίθεσης ήταν το γεγονός ότι το νεαρό θύμα αντέδρασε στις απαιτήσεις της σπείρας, όταν αυτή ζήτησε εκβιαστικά από την 24χρονη σύντροφό του το ποσό των 1.600 ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει να κάνει μασάζ, έναντι αμοιβής, σε λουόμενους στην παραλία της Κατερίνης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε τότε περιελάμβανε κι άλλες περιπτώσεις εκβιάσεων σε βάρος γυναικών κινεζικής καταγωγής, από τις οποίες οι φερόμενοι ως δράστες αξίωναν χρηματικά ποσά προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως μασέρ. Μάλιστα, σε μία από τις περιπτώσεις αυτές, χτύπησαν και τραυμάτισαν γυναίκα στο πρόσωπο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact