ΕΛΛΑΔΑ

Δεμένο από δύο αλιευτικά το ακυβέρνητο πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» στον Παγασητικό

Δύο πλωτά του λιμενικού, δύο αλιευτικά σκάφη και ένα ταχύπλοο, βρίσκονται κοντά στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μυρτιδιώτισσα», που παραμένει ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου, με 53 επιβαίνοντες (21 επιβάτες-32 άτομα πλήρωμα).

Τα δύο αλιευτικά έχουν δέσει τη «Μυρτιδιώτισσα», προκειμένου να μην παρασυρθεί, ενώ στις 4:30 το απόγευμα αναμένονται στη θαλάσσια περιοχή δύο ρυμουλκά, προκειμένου να τραβήξουν το πλοίο στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου.
Στην περιοχή ο καιρός είναι καλός, ενώ πνέουν βορειονατολικοί άνεμοι έντασης 3 με 4 μποφόρ.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει στις 1:00 το μεσημέρι από το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου, με προορισμό Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Όταν το πλοίο επιστρέψει στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου, οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της διαχειρίστριας εταιρείας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact