ΚΟΣΜΟΣ

Η CIA κήρυξε πόλεμο στον Τραμπ – Τι «συνέστησε» ο Μπρέναν στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ

Να είναι πολύ προσεκτικός με όσα λέει δημοσίως συνέστησε στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Τραμπ δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

Υποστήριξε επίσης ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ, αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Επιπλέον χαρακτήρισε εξωφρενικό ο εκλεγμένος πρόεδρος να εξισώνει τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με τη ναζιστική Γερμανία.

Ο Τζον Μπεράν κάλεσε επίσης να είναι προσεκτικός αναφορικά με την «άφεση αμαρτιών» που θέλει να δώσει στη Μόσχα, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει το συνολικό μέγεθος των συνεπειών από την άρση των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας.

Πρόσθεσε ότι «ο αυθορμητισμός» του Τραμπ δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact