ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος

«Είναι μια από τις λύσεις…»

Δεν αποκλείει ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης, το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, σύμφωνα με δηλώσεις του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6.

«Εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν πρόκειται να πάμε σε εκλογές αυτή τη στιγμή γιατί κανένας από την κοινωνία δεν το θέλει, επειδή οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για την ελληνική οικονομία, την ώρα που σταθεροποιείται. Αν θέλετε εμείς να τραβήξουμε το σχοινί μέχρι τέλους, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πάμε στον ελληνικό λαό να ζητήσουμε τη σύμφωνη γνώμη του.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει καινούρια μέτρα, εμείς δεν πρόκειται να δεχθούμε καινούρια μέτρα, δεν πρόκειται να υπογράψουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Και πέρα από εκεί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να φτάσουμε στον ελληνικό λαό και να ζητήσουμε την άποψη του, όπως το δημοψήφισμα. Είναι μια από τις λύσεις…», ανάφερε ο βουλευτής στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων, σύμφωνα με το trikalain.gr.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact