ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκάλυψε η σύζυγος του ειδικού φρουρού για τη δολοφονία του ταξιτζή

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονία του οδηγού του ταξί Κοσμά Τζέλιου στην Καστοριά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε η σύζυγός του 30χρονου ειδικού φρουρού, η ίδια και ο σύζυγός της κάθισαν γύρω στις20:00 το βράδυ, μετά ηλαδή τη δολοφονία, να φάνε, σαν να μη συμβαίνει τίποτ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ειδήσεις», αφού τελείωσαν το δείπνο τους, ο ειδικός φρουρός δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία του. Όπως είπε η σύζυγός του, τον ρώτησαν σε ποιον ανήκει το χωράφι στη Λεύκη της Καστοριάς (σ.σ.: εκεί που έγινε το έγκλημα) και εκείνος απάντησε πως ανήκει στον πατέρα του.

Κατά την 29χρονη, εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ενημέρωσε τον ειδικό φρουρό ότι στο χωράφι στη Λεύκη είχε βρεθεί ένα πτώμα. Όπως περιγράφει η γυναίκα του, από εκείνη τη στιγμή η συμπεριφορά τού συζύγου της άλλαξε κάπως. Ένιωθε, λέει η 29χρονη, κάπως τρομαγμένος, ωστόσο όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος της απάντησε ότι απλά τον πόναγε το στομάχι του.

Μετά το τηλεφώνημα και αφού πέρασε λίγη ώρα, η σύζυγος του ειδικού φρουρού περιέγραψε ότι ο 30χρονος πήγε για ύπνο χωρίς να δείξει ιδιαίτερα σημάδια πανικού ή ανησυχίας. Ωστόσο, στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα το τηλέφωνο του σπιτιού τους ξαναχτύπησε. Ήταν πάλι από την υπηρεσία του ειδικού φρουρού και ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον καλούσε να παρουσιαστεί στην υπηρεσία για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Όπως λέει η σύζυγός του, δεν της είπε τίποτα εκείνη την ώρα και έφυγε. Η ίδια αναφέρει ότι έμαθε από το ίντερνετ τι είχε συμβεί και ότι επισήμως έμαθε για τη δολοφονία όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους για έρευνα, στις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ως προς την εξέλιξη της έρευνας, έμπειροι αστυνομικοί τονίζουν ότι η συμπεριφορά του 30χρονου ειδικού φρουρού αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Εάν πράγματι στόχος του ήταν η ληστεία και εάν πράγματι, όπως τονίζουν, το κακό έγινε χωρίς να έχει προσχεδιάσει την επίθεση, θα έπρεπε να είναι ανήσυχος και γενικότερα να έχει διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που περιγράφει η σύζυγός του.

Ο 30χρονος, όμως, φάνηκε να ανησυχεί μόνο μετά το πρώτο τηλεφώνημα. Ως τότε η σύζυγός του δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ στη συνέχεια ο ειδικός φρουρός πήγε για ύπνο. Και όπως λένε οι ειδικοί, δεν συνηθίζεται να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο κάποιος που λίγες ώρες πριν έχει σκοτώσει άνθρωπο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact