ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Θα υπερψηφίσουμε μόνο τυχόν θετικές διαρθρωτικές αλλαγές

«Η ΝΔ αναγνωρίζει ότι η χώρα έχει συνέχεια»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε τη στάση που θα τηρήσει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη συμφωνία για την αξιολόγηση σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι μεταφέρει την επίσημη θέση του κόμματος.

«Δεν ψηφίζουμε το δημοσιονομικό πακέτο και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα αντίμετρα… Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τα θετικά και να καταψηφίσουμε τα αρνητικά, αφού πρόκειται για πακέτο…Υπερψηφίζουμε τυχόν θετικές διαρθρωτικές αλλαγές».

Τόνισε, πως η ΝΔ δεν θα συνυπογράψει τη συμφωνία και συμπλήρωσε πως «η ΝΔ αναγνωρίζει ότι η χώρα έχει συνέχεια».

«Εμείς, ως κυβέρνηση, θα εξετάσουμε ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει η οικονομία να εφαρμόσουμε την οικονομική πολιτική μας και τα μέτρα που προτείνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact