ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στέλιος Χανταμπάκης: Είδατε ένα σίριαλ, όπου είχα τον κακό ρόλο

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, και μίλησε για όλους και για όλα. Αποσπάσματα παίχτηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Αυτό που είδατε ήταν ένα σίριαλ, όπου είχα τον κακό ρόλο! Στο παιχνίδι έμεινα κάτι λιγότερο από δυόμιση μήνες, δεν είδατε ποτέ τίποτα άλλο από μένα και την Ειρήνη, πέραν του σκηνικού με το μαγιό. Δεν επέβαλα ποτέ σε κανένα πώς να παίξει, εγώ προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δεν είχα τακτική, δεν έδειξα διπλωματία, έπαιξα και έχασα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές ποπ δεν έχετε δει, αλλά δεν προστάτεψα τον εαυτό μου, όπως θα έπρεπε.

Η πρώτη κουβέντα που είπα στην Ειρήνη ήταν ότι σου έκανα αυτό που έκανα και στον Σπαλιάρα, θα ζητήσω συγγνώμη από τον αδελφό και την οικογένειά σου στην πρώτη συνέντευξη που θα δώσω!», είπε, για τον εαυτό που έβγαλε προς τα έξω.

Για ποιο λόγο δεν επέστρεψε αμέσως στην Ελλάδα, με το που βγήκε από το παιχνίδι;

«Ήταν πολύ σκληρό το Survivor. Οι κάμερες δεν γράφουν τα πάντα, οπότε ως παίκτης μπορείς να αποφύγεις συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ δεν φοβήθηκα ποτέ την κάμερα. Πήγα σε ένα παιχνίδι τακτικής χωρίς τακτική. Θα μείνω σε αυτό που είπε η παραγωγή, θεωρώ άνανδρο να σχολιάζω εκ των υστέρων πρόσωπα και καταστάσεις, αναφορικά με το κλεμμένο φαγητό. Δεν έμεινα στο νησί για να δω ψυχολόγο, χάθηκε τελείως το μέτρο! Δεν έβρισκα με τίποτα εισιτήρια για να γυρίσω, και ήθελα εξηγήσεις από την παραγωγή για το τι έχει βγει προς τα έξω, για αυτό δεν γύρισα αμέσως!» δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Αναφορικά με τις ακραίες αντιδράσεις στα social media, είπε: «Ήξερα ποιος είμαι, δεν σοκαρίστηκα όταν βγήκα. Το πρώτο τηλέφωνο που έκανα ήταν στη γυναίκα μου, για να της πω ότι ο άντρας σου είναι κύριος και τίμιος. Με προβλημάτισε μόνο ο φανατισμός από μερίδα κόσμου, και είχε να κάνει με την οικογένειά μου! Δεν έχω αδικήσει ποτέ κανένα, ό,τι έχω πετύχει, το έχω πετύχει μόνος μου, μέσα από κάστινγκ, έχω δουλέψει ως μπάρμαν και ποτηράς σε κλαμπ! Σε αυτό το κομμάτι, το survivor με βοήθησε πάρα πολύ, ήταν το πιο γερό ξεσκαρτάρισμα που θα μπορούσα να είχα κάνει σε ανθρώπους!» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η Ειρήνη Γκανιάτσου μίλησε χτες με τον Χανταμπάκη, και είπε ότι ο παίκτης φοβάται, τη ρωτούσε αν τον έχει βάλει σε ανοιχτή ακρόαση, τα έχει όντως βάλει με την παραγωγή και τον Σκάι, γιατί έχει βγάλει έναν άλλο χαρακτήρα από αυτόν που είχε, και όση ώρα μιλούσαν, προσπαθούσε να καθησυχάσει το γιο του.

Το διαβάσαμε στο youweekly

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact