ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοί οι πέντε ανίκανοι «φρενάρουν» τις δόσεις στην εφορία

Την έντονη οργή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έχει προκαλέσει ο πλήρης αποσυντονισμός  του οικονομικού κυβερνητικού επιτελείου που έχει βραχυκυκλώσει το θέμα των πολυαναμενόμενων 100 δόσεων, για 2,5 και πλέον εκατομμύρια  πολίτες που βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού που με την ανικανότητα τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό που από τη ΔΕΘ  ακόμα έχει εξαγγείλει την ευεργετική ρύθμιση αλλά και την επανέλαβε πρόσφατα  στη Βουλή κατά τη διάρκεια  της συζήτησης  της ψήφου εμπιστοσύνης κι όμως βρίσκουν συνεχώς προσκόμματα και δικαιολογίες για τις καθυστερήσεις.

Το αποτέλεσμα  είναι κάθε μέρα που περνάει, να βγαίνουν  εκτός των παλιότερων ρυθμίσεων χιλιάδες φορολογούμενοι αναμένοντας τις…περισσότερες δόσεις.

Αλλά και να διογκώνεται το συνολικό χρέος πολιτών και επιχειρήσεων προς την εφορία που τώρα έφθασε στα 70 δισ. αυξημένο κατά ένα δις μόνο τον τελευταίο μήνα από την αδυναμία των φορολογουμένων να ανταποκριθούν στις υπέρογκες υποχρεώσεις τους.

Συσκέψεις επί συσκέψεων  και συνεχείς  επαφές με την τρόικα  η οποία συνεχώς θέτει νέους όρους και νέα εμπόδια και το όλο θέμα να  βρίσκεται ακόμα στο σημείο μηδέν και ουδείς γνωρίζει πότε τελικά θα λάβει τέλος  αυτό το μαρτύριο για εκατομμύρια φορολογούμενους που βρίσκονται στα όρια τους.

Χαρδούβελης, Βρούτσης, Σταικούρας, Σαββαίδου και ο συντονιστής  από το Μαξίμου  Πτωχός, βρίσκονται κυριολεκτικά αποσυντονισμένοι και παρά την οργισμένη εντολή Σαμαρά  πριν από λίγο, “τελειώνετε άμεσα”, δεν είναι σε θέση να πουν πότε τελικά θα είναι έτοιμο το  επίμαχο νομοσχέδιο.

Αρνούνται να  δεσμευτούν αν θα το καταθέσουν στη Βουλή αυτή την εβδομάδα ή την άλλη, παρατείνοντας έτσι την οργή του κόσμου για την ανικανότητα να ετοιμάσουν μια ρύθμιση που ήταν… έτοιμη από τον Σεπτέμβριο!

Μετά ταύτα κι αν δεν  υπάρξει κατάληξη άμεσα, θεωρείται βέβαιο πως θα πέσουν κεφάλια ενώ για το γενικότερο αλαλούμ τρίβει τα χέρια ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα στα χείλη των εκατομμυρίων άγρια φορολογούμενων Ελλήνων έρχεται το ερώτημα: Άχρηστοι, τροικανοί ή Συριζαίοι;

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact