ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στα δικαστήρια η Μιμή Ντενίση για απλήρωτα ενοίκια θεατρικής σχολής

Σε σημείο συνάντησης των απανταχού Ελλήνων celebrities έχει μετατραπεί το κτίριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων στο οποίο εκδικάζονται υποθέσεις διαφορών από μισθώματα.

Αυτή τη φορά την τιμητική της είχε η Μιμή Ντενίση, εις βάρος της οποίας έχει γίνει αγωγή για απλήρωτα ενοίκια του κτιρίου της θεατρικής σχολής που διατηρούσε μέχρι πέρυσι στην οδό Μαυρομματαίων!

Η δημοφιλής ηθοποιός διατηρούσε στο κτίριο της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας τη σχολή «Κεντρική σκηνή» από το 2004, όταν αποφάσισε πέρυσι το καλοκαίρι να αλλάξει κτίριο και να συνεργαστεί με πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Η εκμισθώτρια εταιρία κατηγορεί την κ. Ντενίση για οφειλή ενοικίων ύψους 7.700 ευρώ, ενώ κατάφερε να εκδώσει και διαταγή πληρωμής εις βάρος της ηθοποιού. Κάπως έτσι η εθνική μας «Μπουμπουλίνα» έκανε μέσω του δικηγόρου της αίτηση αναστολής στη διαταγή πληρωμής, με τις δύο πλευρές να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη δικαστική αίθουσα.

Η Μιμή Ντενίση στην “Ελένη” (02/05/17)

eleftherostypos

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact