ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός ανήλικης από 53χρονο «μέντιουμ» στη Ρόδο

Η ανήλικη κατήγγειλε πως προσπάθησε να τον απωθήσει και ότι ο 53χρονος την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την βίασε

Ο φερόμενος δράστης αρνείται όλες τις κατηγορίες

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, η αίτηση, προκειμένου να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με περιοριστικούς όρους, του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίασε μια 17χρονη.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Φυγόποινων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 13η Ιουνίου 2016, όταν η ανήλικη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ότι ο 53χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά, στο σπίτι του.

Βιασμός ανήλικης από 53χρονο «μέντιουμ» στη Ρόδο - Εικόνα1Η ανήλικη φέρεται συγκεκριμένα να είχε γνωρίσει τον 53χρονο μέσω μιας φίλης της και να μετέβαινε συχνά στο σπίτι του προκειμένου να της προβλέπει το μέλλον καθώς παρουσιαζόταν ως μέντιουμ και ειδικός στο να ρίχνει τα χαρτιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 53χρονος προσκάλεσε την ανήλικη ένα βράδυ στο σπίτι του και αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, η 17χρονη έχασε τις αισθήσεις της. Όταν η ανήλικη συνήλθε διαπίστωσε ότι είχε αφαιρέσει το παντελόνι της και βρισκόταν από πάνω της προσπαθώντας προσπαθώντας να τη βιάσει. Εκείνη προσπάθησε να τον απωθήσει και ότι ο 53χρονος την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την βίασε.

Ο ίδιος είχε εμπλακεί το 2007 σε υπόθεση εξακολουθητικού βιασμού 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της, υπότροπο σε υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Απολογούμενος ενώπιον της Ανακρίτριας ο 53χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι την επίμαχη ημέρα είχε λάβει αντιβιοτική αγωγή γιατί είχε εγχειριστεί στο πόδι, έφερε ράμματα από την εγχείρηση, που τον είχαν καθηλώσει και ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πλήρεις τις αισθήσεις του.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η ανήλικη ήταν εκείνη που προκάλεσε την ερωτική τους συνεύρεση ισχυριζόμενος ότι δεν θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα ο 53χρονος ισχυρίζεται πως «έλεγε τα χαρτιά» προβλέποντας το μέλλον έναντι αμοιβής και ότι η ανήλικη τον επισκεπτόταν ακατάλληλες ώρες ακόμη και μεταμεσονύχτιες προκειμένου να την βοηθήσει να ανακτήσει την σχέση της με έναν νεαρό.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η 17χρονη του είχε πει ότι ήταν 22 ετών συνεπώς δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη κι ότι τον απειλούσε ότι αν δεν την βοηθούσε να τα ξαναβρεί με τον σύντροφό της θα του έκανε κακό. Ο 53χρονος ισχυρίστηκε ακόμη ότι είναι σεξουαλικά ανίκανος.

Πηγή: dimokratiki.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact